De fedora hoed

Een hoed die door veel bekende acteurs en filmsterren wereldwijd wordt gedragen, dat is de Fedora hoed zeker. Deze hoed kun je bijvoorbeeld regelmatig zijn bij bekende mensen zoals Johnny Depp en Harrison Ford. De fedora hoed heeft naast een gaaf uiterlijk en een mooi design ook veel verschillende voordelen. Zo zorgt de hoed er bijvoorbeeld voor dat je niet teveel UV straling zult ontvangen tijdens de warme zomerdagen. Echter zijn er ook fedora hoeden verkrijgbaar bij hatland die gemaakt zijn van een warmer materiaal. Deze hoeden met een warmer materiaal zorgen ervoor dat jij je hoofd lekker warm kunt houden tijdens de koude winterdagen.

 Klasse

De Fedora hoed is dus een hoed van klasse en is verkrijgbaar in erg veel verschillende uitvoeringen. Vrouwen kiezen er vaak voor om de hoed aan te schaffen in bijvoorbeeld een wat lichter kleur zoals wit of beige. Als je als man zijnde op zoek bent naar een fedora hoed dan kun je ook kiezen uit veel verschillende kleuren en varianten. Kies er bijvoorbeeld voor om een strak maatpak te combineren met een mooie fedora hoed. De fedora hoeden worden al lang gedragen, maar tegenwoordig zie je ook steeds meer jonge mensen in het straatbeeld een van deze hoeden dragen. Ze hebben immers een mooi uiterlijk en daarnaast zijn ze ook vaak licht van gewicht. Ideaal om mee te nemen en te dragen wanneer je een lange dag op pad gaat.

 Combineren met een outfit

Doordat de hoed verkrijgbaar is in verschillende soorten kleuren en vormen , kun jij zelf kiezen welk model jij leuk vind. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een fedora hoed om te combineren met een net pak als man, of een nette jurk als vrouw, dan is het aan te raden een donkere hoed te kiezen. Draag je echter als man zijnde bijvoorbeeld een licht blauwe outfit, dan is een mooie licht blauwe hoed een ideale aanvulling hierop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *