Ontdek jouw mogelijkheden met G4S Veiligheids-trainingen

Heb je een eigen bedrijf? Dan zijn er genoeg zaken waar je je mee bezig moet houden. Het waarborgen van de veiligheid binnen een organisatie is een van de belangrijkste punten. Je moet snel ingrijpen als er sprake is van een calamiteit en je medewerkers moeten weten wat hun taken zijn en welke technieken gebruikt moeten worden in een specifieke situatie. Met G4S Veiligheids-trainingen kunnen zowel directie als personeel de nodige trainingen volgen, zodat je voor meer veiligheid op de werkvloer zorgt.

Aan wat voor soort trainingen kun je denken? In de eerste plaats kun je BHV trainingen volgen: je hebt hiermee voldoende hulpverleners binnen het bedrijf die kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is. Daarnaast ben je ook in de gelegenheid om EHBO trainingen te volgen. Bij G4S is het ook nog mogelijk om voor een VCA cursus te kiezen, waarbij werkgevers en werknemers bewust worden van de gevaren om hen heen.

De voordelen van G4S Veiligheids-trainingen

Wanneer je kiest voor G4S Veiligheids-trainingen krijg je te maken met een groot aantal voordelen. Zo is het mogelijk voor ieder bedrijf om deze trainingen te volgen: het is ook verplicht om BHV’ers en EHBO’ers te hebben. Hoeveel jouw bedrijf er nodig heeft is afhankelijk van de omvang van het bedrijf. Laat eerst een RI&E plan opstellen (Risico Inventarisatie & Evaluatie), zodat je weet wat jouw bedrijf nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren als er sprake is van een noodgeval. Je kunt dan snel optreden en de risico’s en gevolgen zoveel mogelijk inperken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *