Een wellness en overnachting boeken bij Thermen Nijmegen is pure verwennerij. Ik doe dit dan ook wanneer ik het gevoel heb dat ik echt een ontspanningsmomentje voor mezelf nodig heb. Ik ga dan alleen, maar soms ook met mijn man of met een vriendin. Ik maak overdag gebruik van de sauna’s en baden en ga in de avond geheel ontspannen en helemaal zen terug naar het hotel. Bij dit arrangement kun je trouwens kiezen uit verschillende hotels in de buurt en het is daarom ook nog eens extra leuk dat je daar ook in afwisselt!

Wellness en overnachting

Overdag ontspannen

Bij Thermen Nijmegen kies je uit allerlei sauna’s, maar mijn favorieten zijn de Finse balken sauna, lichttherapie-sauna en de eucalyptus sauna. Een massage hoort er natuurlijk ook bij! Zelf kies ik vaak voor de hot stone massage omdat deze niet alleen de spieren ontspant, maar ook de bloedsomloop bevordert en afvalstoffen beter helpt afvoeren. Ook de Hammam vind ik echt een aanrader, want na de heerlijke scrub is mijn huid zo zacht! En heb je honger gekregen? Dan kun je bij Thermen Nijmegen ook een lekker hapje eten in het restaurant. Zelf heb ik er een high tea gedaan met een vriendin die jarig was en dat was superleuk.

Wellness en overnachting

‘s Avonds heerlijk slapen

Een wellness en overnachting is niet compleet zonder een fijn hotel. Zo heb ik al eens geslapen in de Rozenhof en de Gelderse Poort. Beide hotels hebben een goede ligging en de kamers zijn hygi├źnisch, leuk ingericht en het is de perfecte plek om na een hele dag wellness heerlijk in slaap te vallen. Zie jij zo’n wellness en overnachting ook wel zitten? Reserveren kan eenvoudig via de website. Boek dus snel bij Thermen Nijmegen en ervaar zelf hoe heerlijk ontspannen je zult zijn na een massage, sauna of bad!